Craft Your Taste

De link van druif tot fles

Craft Your Taste is een handige digitale tool voor de wijnboeren van vandaag en morgen. Op een eenvoudige manier beheer je je volledige wijngaard. Van het snoeien tot het bottelen. Zo streven we naar een meer transparante productie van wijn.

Altijd op zak

Je gebruikt Craft Your Taste als webapplicatie of als mobiele app op je smartphone. Je hebt het overzicht van je wijngaard dus altijd bij de hand. Dat laat je toe data meteen in te geven of aan te passen. Via een webbrowser maak je in enkele stappen duidelijke rapporteren en reduceer je je administratie. Zo spendeer je meer tijd aan wat je graag doet: wijn maken.

Eenvoudige registratie

Na een eenmalige input van je percelen en rankentypes kan je aan de slag met het ingeven van data over sproeien, snoeien, oogsten, onderhoud, … Het laat je toe snel specifieke rapporten te maken voor de bevoegde instanties of om je wijngaard makkelijker te beheren. Tijdens een demo leggen we je de werking van deze tool uit.

Milieuduurzaamheid

Jouw wijngaard, jouw verhaal, jouw realiteit. Dat wil ook zeggen dat jij je specifieke noden, bezorgdheden of problemen hebt wanneer het op duurzaamheid en traceerbaarheid aankomt. Momenteel biedt Tastefever enkel het luik traceerbaarheid aan, maar de ambitie is er om duurzaamheid ook te implementeren.