Tastefever

Wie zijn we

|

Tastefever is een wijnbedrijf dat traceerbaarheid en kwaliteit centraal zet. Met een duidelijke en eenvoudige administratieve, digitale tool. Vandaag nog in België en met ambitie ook in Europa.

Tastefever is een wijnbedrijf dat traceerbaarheid en kwaliteit centraal zet. Met een duidelijke en eenvoudige administratieve, digitale tool. Vandaag nog in België en met ambitie ook in Europa.

Duurzame wijn,
sublieme drive

Kwaliteitsvolle wijnen creëer je niet zomaar. Ze vragen een onuitputbare passie van de wijnboeren, die hoe langer hoe duurzamer te werk gaan. Om die werkwijze in kaart te brengen en om hen bij te staan in het complexe administratieve proces, werd in 2019 getoost op het ontstaan van Tastefever.

We delen die passie voor een mooi, eerlijk product met de wijnboeren. Daarom zetten we onze schouders onder een ambitieus project om de traceerbaarheid van een fles wijn mogelijk te maken. Van wijnrank tot glas. Met een eengemaakte sector. Zo versterk je de band tussen producent en eindgebruiker en verbeter je het imago van de wijnwereld als een sector die transparant, in volle vertrouwen en milieuvriendelijk werkt.

Teamleden
5

Sinds 2019-

Tastefever ontstond 3 jaar geleden vanuit een passie voor wijn en ervaring in administratieve jobs. Na enkele jaren als wijnimporteur, groeide het geloof in de nood aan digitalisatie van de sector. Zo willen we de puurheid van wijn ondersteunen en met een duidelijk boodschap naar de markt en de consument trekken. Een boodschap dat viticultuur, vinicultuur en kwaliteit verbindt.

Profielfoto - Camille Maeselle

Camille Maeselle


The pharmacist

CEO / Founder: accounting & finance management, sales, logistics, customer relations, selection and purchasing support

Profielfoto- Dirk Hostens

Dirk Hostens


The Bug Killer

Inhouse IT project management, web and application set-up and maintenance, digital marketing optimization

Profielfoto- Arne Vandenbussche

Arne Vandenbussche


the bug killer

CTO / Founder: inhouse IT project management, web and application set-up and maintenance, digital marketing optimization

Profielfoto-Jonas

Jonas Van de Voorde


the therapist

Inhouse project management, product research, market research & Analysis, sales and strategy

Profielfoto- Michaël

Michaël Desmet


the bug killer

Inhouse agile web and application developer, set-up and maintenance, internal IT solutions

Ontdek Craft Your Taste


Vereenvoudigde administratie voor wijnbouwers

Ecologisch produceren, controles loggen, je wijngaard beheren, rapporten maken voor bevoegde overheden, … Een wijnmaker is vaak bezig met complexe administratie. Craft Your Taste ondersteunt je door het hele proces te vereenvoudigen met enkele klikken op de knop. Dit handige ERP-pakket begeleidt je stap voor stap: van je werk in de wijngaard en het oogsten, tot in de wijnkelder en de fles.